Hoe gaat het in zijn werk zo'n professionele website?

Stappenplan

In vijf stappen heb je een goed werkende professionele en persoonlijke website:

 • Stap 1: Je vult het offerteformulier in
  Geef aan welke opties je wilt op de website. Denk bijvoorbeeld aan mobiel vriendelijk (responsive), een nieuwsmodule, zoekmachine optimalisatie, etc. Afhankelijk van de extra opties duurt de oplevering mogelijk langer dan 1 week.

 • Stap 2: Je website wordt door ons aangemaakt
  In de offerte heb je een keuze voor het uiterlijk van de website gekozen. Wij zullen per mail contact met je opnemen voor een vijftal vragen. Hierna maken wij de website.

 • Stap 3: Je levert eventueel foto's en teksten aan
  Om je website zo persoonlijk mogelijk te maken willen wij graag teksten en/of foto’s. Je kunt hiermee bijvoorbeeld jouw huidige projecten tonen op de website.

 • Stap 4: Je ontvangt een e-mail als de website gemaakt is
  Terwijl je werkzaamheden gewoon doorgaan, zijn wij druk met je website. Zodra deze gevuld en klaar is ontvang je een email van ons. De website is dan live! Na een paar dagen vindt Google de website, dit geeft ons nog de mogelijkheid om eventuele aanpassingen te maken.

 • Stap 5: Pas eventueel zelf de teksten en foto’s aan
  De website is intussen alweer 2 weken online en je wilt nu nieuwe foto’s uploaden en teksten aanpassen. Wij leveren de website met een makkelijk beheersysteem waardoor je simpel deze aanpassingen kan maken.
  Heb je hier geen tijd voor of geen kennis van, dan kunnen wij dit overnemen.

Leuker en makkelijker kan niet!
Vraag nu je eigen offerte aan via het offerteformulier.